Autor Tema: PRAVILNIK - Za sve korisnike foruma koji se bave legalnom prodajom ribolovnog pribora  (Posjeta: 1053 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ribolovac natanane

  • Gost
Pozdrav.
Da bi dopunili/proširili forum i na taj način informirali i reanimirali postojeće članstvo i bili i dalje simpatični, na forumu smo osmislili novi podforum koji se zove "Forumski izlog". Taj forumski izlog je reklamni pano nekakvog ribičkog dućana ili proizvođača ribičke opreme.
Svaki od njih bi dobio svoj podforum i određeni članovi bi dobili status urednika na tom podforumu. Tamo bi opisno i slikovito lijepili akcije i nudili bi određene artikle po "forumskim cijenama". Svaki od proizvođača/prodavača bi dobio i svoj kutak za rasprave gdje bi svi članovi mogli raspravljati o njihovoj robi. Također proizvođač/prodavač bi se obavezao da će redovno ažurirati svoj izlog i da će odgovarati na pitanja i objašnjavati potrebno. Kvalitetna isporuka robe koja se dogovori sa članovima, se podrazumijeva. Ono što bi mi imali od svega toga, a pod mi, mislim na forum (osim onog u prvoj rečenici) je da bi nam proizvođači/prodavači sponzorirali nagradne igre. Admini će pomoći moderatorima na početku dok sami ne skuže opcije kako moderirati/uređivati.