Registracijski Ugovor

Forum je otvoren za sve ljude dobre volje, koji žele naučiti nešto novo ili pomoći drugima da nauče nešto novo. Pridržavajte se te definicije, kao i forumskih pravila !

1. Svi novo registrirani članovi obavezni su prvo pročitati pravilnik, a zatim se predstaviti na forumskom faceebooku http://www.ribomanija.net/index.php?topic=585.msg60163#new Predstavljate se sa imenom, prezimenom, napišete nešto sitno o sebi i ako imate, stavite svoju fotografiju

2. Zabranjene su političke i vjerske teme, teže međusobno vrijeđanje i teme neprimjerene ovom forumu !

3. Strogo se zabranjuje bilo kakav vid reklamiranja, osim ako admini foruma ne odluče suprotno! Svako kršenje ovoga pravila povlači za sobom automatsko baniranje, pa i trajno isključenje sa foruma.

4. Off ili chat u temama će biti brisan odmah (koristite like mod), a učestalo ponavljanje može biti i teže sankcionirano!
U temama pišite ozbiljno tj. smisleno .... i koristite prilikom pokretanja neke teme opciju TRAŽI kako se nebi otvarale teme koje već postoje !

5. Kako je ovo forum sportskih ribolovaca neprimjerene fotografije (riba na nizancu, u neprirodnom okruženju ,nekorektno postupanje sa ulovom i sl. ) bit će stavljene pod link, a u slučaju da su provokativne i neprimjerene mogu biti i obrisane.

6. Zabranjuje se komentirati nečiji ulov u smislu provokacije ili bilo kakvih neprimjerenih pridjeva, bez obzira radilo se o ribolovcima koji ribu puštaju ili uzimaju !

7. Strogo se zabranjuje spamanje teme (ponavljanje istih stvari koje nemaju veze sa temom).

8. Svi postovi su vlasništvo foruma i kao takvi neće biti obrisani, jedino ako negativno djeluju na cijeli forum, dakle sve fotografije su ovdje javne i dragovoljno postavljene na forum i imaju se pravo koristiti u svrhu promidžbe ovog foruma, kao i u druge svrhe, te predstavljaju trajno vlasništvo foruma ribomanija.net. Forum ne snosi posljedice autorskih prava, stoga su članovi odgovorni za svoje postove.

9. Po novom kaznenom zakonu o elektroničkim medijima .... bit će moguće pokretanje tužbe i kažnjavanje bilo kojeg korisnika zbog uvrede, klevete ili nekog drugog vida kršenja zakona i moći će se koristiti kao dokaz na sudu ....

10. Fotografije se na forum stavljaju isključivo preko vanjskih hostera u formatu 640x480 i ovisno o pravilu br 4. ....ako je fotografija za link odmah ju stavite kao link!


ADMIN IMA PRAVO BILO KADA PROMIJENITI ILI DOPUNITI PRAVILNIK, AKO SE ZA TO UKAŽE POTREBA ALI JE DUŽAN POSEBNOM OBAVIJESTI TO PREDSTAVITI ČLANOVIMA. OD 01.01.2013. ADMIN JE TAJ KOJI SNOSI ODGOVORNOST ZA SVE DOBRO I LOŠE OVOGA FORUMA. ZA BILO KAKVU NEJASNOĆU VEZANU ZA OVAJ FORUM KONTAKTIRAJTE ADMINA..............NICK Dr.zabok

KRŠENJE GORE NAVEDENOG BILO KOJEG PRAVILA AUTOMATSKI SNOSI POSLJEDICE BANIRANJA, PA ČAK I TRAJNOG ISKLJUČENJA SA FORUMA!

ADMIN TEAM & MODERATORIPRILOG

Ovaj forum se ne deklarira kao C&R forum.
Poštujemo svakog C&R ribolovca i to je njegovo osobno nahođenje prema ribi, vodi, okolini, kolegama........zbog toga je uvedeno pravilo za fotografije koje ne priliče ribičkoj etici da se stavljaju pod link, odnosno da se ne gledaju direkt kod otvaranja topica........(tako da mogu mlađi ribolovci vidjeti kako je fotografija ljepša u prirodi i živoj ribi, a one druge fotografije kako se nebi trebali fotografirati sa ribom)...
Isto tako moramo poštivati i one koji ribu uzimaju za prehranu, preparat i sl.
Zato molimo sve one koji idu sa pitanjima npr. jel riba puštena, jel riba završila u škrinji, jel riba u prodaji, jel bila fina na roštilju..........i tome slično, da poštuju i takve ribiče i njihove kriterije ophođenja sa ulovljenom ribom, napomenuto je da nas ovdje ima svakakvih i da se kao takvi trebamo poštivati!

Nastojte svojim primjerom napraviti da i drugi budu kvalitetniji kao sudionici u temama, bolji ribolovci, rade ljepše i bolje fotografije, budu bolji ljudi .....

VRLO VAŽNA OPASKA

U novom Kaznenom zakonu računala su dobila posebno poglavlje, a uvredljivi komentari na internetskim stranicama novčano će se kažnjavati. Zakon na snagu stupa 01.01.2013. Uvrede, klevete i sramoćenje od 01.01.2013. kazneno djelo postaje i u elektroničkom svijetu. Ova konkretna izmjena ne odnosi se samo na anonimne forumaše, nego na sve forumaše koji krše kazneni zakon u bilo kojem drugom obliku. Uvredljivi komentari i širenje mržnje na portalima, forumima ili društvenim mrežama kažnjavat će se ovisno o primanjima. Računala će od 01.01.2013. u kaznenom zakonu imati i posebno poglavlje po kojem će se odlaskom u zatvor kažnjavati čak i pokušaj hakiranja.
Administrator ima sva prava da  u tom slučaju  proslijedi dokaze nadležnom organu za potrebe tužbe.